Toegang tot deze pagina verloopt over:

DAGEN
UREN
MINUTEN
SECONDEN

In 7 Stappen De Perfecte PMU Behandeling ...Zonder Tientallen Jaren Ervaring

In 7 Stappen De Perfecte PMU Behandeling ...Zonder Een Fortuin Uit Te Geven

Werk samen met mij en ontdek de geheimen voor resultaat

 

Wat we gaan doen

Hoe ik het je zal leren

Ik ga je dit leren door middel van een aantal DEMONSTRATIES & handige documenten

Geen theorie of langdradige video’s

Ik zal je niet alleen precies vertellen wat je moet doen en hoe, je zult me ​​letterlijk een behandeling zien pigmenteren die geen nabehandeling nodigt heeft. Het is alsof we naast elkaar zitten en samen aan jouw behandelingen werken.

Ik zal je alles laten zien wat je moet weten. Inclusief wat je moet doen om de klant te laten ontspannen, welke naalden je moet gebruiken bij welke behandeling, opspantechnieken … alles.

Als je dit met mij doet, heb je aan het einde van deze 7 stappen de perfecte pmu behandeling zonder tientallen jaren ervaring.

Belangrijke disclaimer

Ik beloof je geen enkele geweldige resultaten. Evenmin maak of impliceer ik inkomstenclaims. Het is voor mij onmogelijk om dergelijke voorspellingen te doen, omdat ik jouw bedrijf, jouw werkwijze of jouw verkoopproces niet ken.

Wat ik je zonder aarzelen kan beloven, is dat je een geweldige leerervaring zult hebben als je over mijn schouder meekijkt terwijl ik je leer hoe je een perfecte pmu behandeling kunt uitvoeren zonder tientallen jaren ervaring.

De vaardigheden die ik je ga leren, is iets dat je nooit ONTLEREN kunt.

En het is iets dat iedere pmu specialiste op de wereld wilt: de mogelijkheid om wenkbrauwen en eyeliner te pigmenteren binnen 45 minuten, en 90% zonder nabehandelingen.

De vaardigheden die je hier leert, kunnen je NIET worden ontnomen. Je zult deze kennis voor altijd hebben.

Startdatum en schema

Je kunt direct aan de slag met de 7 stappen.

Zodra je je registreert, ontvang je een mailtje met de link om direct aan de slag te gaan.

Je hebt mij en mijn hele team die je bij iedere stap ondersteunen.

De toegang verloopt nooit, dus je kunt ze op elk moment bekijken.

De Kosten

De kosten van deze uitgebreide 7 stappen training bedraagt slechts €49. Dit is een éénmalige vergoeding en er worden nooit meer kosten in rekening gebracht.

Dat is een kleine investering voor de 7 STAPPEN TRAINING die je precies laat zien hoe je een perfecte pmu behandeling kunt uitvoeren zonder tientallen jaren ervaring.

Simpel gezegd, je leert alles wat je moet weten.

En de reden voor de lage prijs is simpel: deze is zo laag geprijsd om jou te helpen met succesvolle pmu behandelingen. Ik wil dat jij SUCCES behaald. Zeker in deze gekke tijden.

En ik dacht dat deze training een geweldige manier is om “mijn beste beentje voor te zetten” door jou te helpen. Als je net als de meeste pmu specialisten bent, wil je de volgende keer dat ik nieuwe lessen aanbied, samenwerken. (Dus dat is mijn “geheime motief”, denk ik 🙂

Hoe dan ook, als je wilt leren hoe je in 7 stappen de perfecte pmu behandeling uitvoert zonder tientallen jaren ervaring en zonder een fortuin uit te geven, dan is dit absoluut de juiste keuze.

SCHRIJF NU IN - BLIJF NIET ACHTER

Dit is een ongelooflijke kans voor jou om jouw permanente make-up vaardigheden te verbeteren en je behandeling een enorme boost te geven.

En het is een geweldig koopje.

SCHRIJF NU IN. BLIJF NIET ACHTER.

DE PRIJS VERDUBBELD OVER

DAGEN
UREN
MINUTEN
SECONDEN

Copyright 2021 – Team Estetica