Nieuwe online training

ontdek het geheim voor succesvolle permanente make-up behandelingen

Hoe jij door middel van deze technieken & geheimen, succesvolle PMU behandelingen uitvoert en kunt leven van de permanente make-up

Door op de button te drukken reserveer je een gratis plek voor de online training en ontvang je wekelijks gratis tips en advies van Angelica per mail. 

Uren
Minuten
Seconden

De vraag is op dit moment erg hoog voor deze training. Maak je geen zorgen, ik zal jouw reservering nog vasthouden voor de bovenstaande tijdsduur.

Wist je dat 99% van de PMU specialisten...
De vekeerde technieken en pigmenten gebruikt?

Transformeer jouw PMU behandelingen

En je leven zal transformeren

Angelica de Brouwer heeft inmiddels al 25 jaar ervaring in het pigmenteren van permanente make-up en ontwikkelde Project Online PMU. Een training dat veel behandelingen van vele anderen volledig zou veranderen…

Inmiddels helpt Angelica met haar populaire Online PMU Trainingen honderden specialisten met het behalen van hun dromen, doelen en het versterken van hun zelfvertrouwen door het aanleren van nieuwe technieken en geheimen.

Bemachtig snel een gratis plek. 
Angelica rekent normaal gesproken hoge tarieven voor haar trainingen. Binnenkort zal deze training waarschijnlijk niet meer kosteloos gegeven worden.

Door op de button te drukken reserveer je een gratis plek voor de online training en ontvang je wekelijks gratis tips en advies van Angelica per mail. 

Angelica Team Estetica

Aangeboden door: Angelica de Brouwer

Wil je een verandering in jouw PMU behandeling?
Volg dan nu de gratis training

wat weet jij na mijn

online workshop?

De verschillende opspantechnieken en welke het beste werken

10 type strategieën die goed werken om klanten binnen te halen

De hoek van de naald en welke je wanneer toepast

Een gratis masterclass van Angelica
die meer dan 25 jaar ervaring heeft

De meest gestelde

vragen

Waar vindt de online training plaats?

De masterclass is online en kun je dus overal ter wereld online volgen vanaf een laptop of computer. Je hoeft dus niet fysiek naar de training toe. Handig toch?

Hoe lang duurt de training?

De training duurt ongeveer 60 minuten. Zorg dat je alleen bent en ter voorbereiding pen en papier hebt klaarliggen om aantekeningen te maken

Wat ga ik leren in deze online training?

Je leert onder andere
Wat je nodig hebt voor succesvolle PMU behandelingen

Met wat voor pigment ik al ruim 20 jaar werk.

De verschillende opspantechnieken en welke het beste werkt.

De hoek van de naald en welke je wanneer toepast.

Hoe je de perfecte “wing” eyeliner zet.

De verschillende pigmentatie technieken.

10 Type strategieën om klanten binnen te halen.

Is de training echt 100% gratis?

Jazeker, de training is gratis. Angelica ziet het als haar plicht om deze technieken en geheimen die haar PMU behandeling compleet hebben veranderd, te delen met zoveel mogelijk specialisten.

Wie geeft de training?

De training wordt gegeven door de succesvolle PMU Specialist & leraar Angelica de Brouwer. Angelica heeft lesgegeven bij Nouveau Contour en helpt inmiddels honderden specialisten door heel Nederland en België met het behalen van hun succesvolle PMU behandeling met behulp van haar technieken, materialen & geheimen. 

Kan ik de training vanuit huis bekijken?

Jazeker, de training vindt online plaats en is dus gemakkelijk vanuit huis vanaf je eigen laptop of computer te volgen. 
 

Kan ik de training vanaf mijn mobiel bekijken?

Het is mogelijk, maar we raden je aan om de training vanaf een laptop of computer te volgen, zodat je van alle functionaliteiten gebruik kunt maken.

Hoe laat vindt de training plaats?

De online training vindt elke dag plaats om 10:00 u & 19:30 u. Verder kunnen er tussendoor trainingen op extra tijdstippen worden gegeven. Dit wordt aangegeven wanneer je je registreert. 

Ik kan niet, wat nu?

Van uitstel komt afstel, dus zorg dat je de training niet mist. Mocht je de training bij hoge uitzondering toch missen, ontvang je automatisch een laatste kans om de training alsnog te volgen of de replay te bekijken.

Hoe krijg ik toegang tot de training?

Je ontvangt een e-mail met de bevestiging van jouw plek voor de training nadat je jouw registratie hebt voltooid. Controleer altijd voor de zekerheid je SPAM folder. Voorafgaand aan de training ontvang je een herinnering en een link waarmee je persoonlijk toegang krijgt tot de online training.

Ik heb geen bevestigingsmail ontvangen, wat nu?

Controleer altijd voor de zekerheid je SPAM folder. Geen mail ontvangen? Neem dan contact op met hello@member.teamestetica.nl

De link naar de training doet het niet, wat nu?

Probeer de link te openen op de computer waar je je registratie hebt voltooid. Doet je link het nog steeds niet? Neem dan contact op met hello@member.teamestetica.nl

Waarom is het een goed idee om me in te schrijven voor deze online training?

De beste investering is een investering in jezelf. De training is volledig gratis!

Waarom is het raadzaam om de online training alleen te volgen?

Je kunt je beter concentreren wanneer je alleen bent. Hierdoor heb je minder afleidingen.

Door op de button te drukken reserveer je een gratis plek voor de online training en ontvang je wekelijks gratis tips en advies van Angelica per mail.