Black friday special

Claim jouw Black Friday korting en claim honderden euro’s

Wat als jouw PMU behandelingen altijd succesvol zijn

En daardoor meer klanten krijgt

PMU Cursus

5/5

€197

Normale prijs €2330,00

Dagen
Uren
Min
Sec

De Ultieme PMU Blueprint

Succesvolle PMU-behandelingen zijn essentieel voor tevreden klanten. Maar hoe kom je aan succesvolle behandelingen?

In de afgelopen 2 jaar heb ik een Online PMU Cursus gemaakt. Ik heb 25 jaar ervaring in permanente make-up en ik wil PMU Specialisten helpen!

Als ik je een lading ingrediënten geef en je vraag om er een chocoladetaart van te maken, is de kans klein dat je een optimaal resultaat behaalt. Maar als ik je een stap-voor-stap recept geef, staat er binnen no-time een heerlijke taart op tafel. Er is ook zo’n recept voor de PMU-behandelingen. Je kunt succesvolle behandelingen hebben, zonder jarenlange ervaring…

Angelica de Brouwer
25 jaar ervaring in permanente make-up

Lifetime toegang

De PMU cursus leert je alles wat je moet weten over succesvolle PMU-behandelingen. Deze bewezen technieken en strategieën hebben al honderden PMU-specialisten geholpen om succes te boeken.

De trainingen zijn vooraf opgenomen en zijn online beschikbaar. Hierdoor kun je ze in je eigen tempo volgen. Je kunt de lessen bekijken vanaf jouw desktop of mobiel, waar en wanneer je maar wilt.

Het maakt niet uit of je geen ervaring hebt of al (ver) gevorderd bent. Alles wat je moet weten, wordt in deze cursus stap voor stap uitgelegd.

Eindelijk, eindelijk een cursus naar mijn hart. Eerst was ik er septisch over “weer een cursus en weer een teleurstelling“, maar iets kon me niet weerhouden om het toch te doen. Na jaren PMU en vele cursussen wou ik geen nieuwe teleurstelling dat ik niets zou bijleren.
Maar wouw wat een ervaring, ik weet nu eindelijk dat: welke naald voor welk werk dient, hoe je de naald moet houden, hoe je de kleur pigmenten opneemt enz. Ik werk veel sneller nu en voel me zoveel zekerder met wat ik doe. Dus Angelica ik kan je niet genoeg bedanken om je ervaringen met me te delen. En daarvoor dank 🙏 groetjes Karin

Karin Nobels – PMU Specialist

8+ Uur Aan Video's

In de afgelopen 2 jaar heb ik veel van mijn behandelingen gefilmd en ik zeg precies wat ik stap voor stap dpe. Dit is zo krachtig dat je elke stap die ik maak gewoon kunt kopiëren.

Als je problemen hebt met (bijvoorbeeld) de eyeliner 2/3 generatie. Dan ga je gewoon naar een van deze video’s en zie je precies hoe ik het doe. Daarna kun je een kijkje nemen in het leerboek over eyeliners etc. Deze cursus heeft het allemaal.

Word Een Master In Permanente Make-Up!

Na 25 jaar werken met deze technieken, pigmenten, naald strategieën en trucs, weet ik precies wat werkt en wat niet werkt als het gaat om succesvolle behandelingen. Als je met deze cursus begint, begin je met 25 jaar ervaring. Tijd is belangrijker dan geld, toch?

Dus ik heb al mijn PMU-kennis gebundeld in deze PMU Mastery Academy!

Een paar maanden geleden begonnen met de online training voor PMU van Team Esthetica. Geen moment spijt van gehad! Na een aantal echte opleidingen in de praktijk te hebben gevolgd miste ik soms toch nog de juiste tools om in de praktijk perfecte wenkbrauwen en eyeliner te kunnen zetten. Met de training én persoonlijke begeleiding van Angelica hebben mijn behandelingen echt een BOOST gekregen!
Veel mooiere resultaten door de handige tutorials en duidelijk naslagwerk, wat ik bij andere opleidingen miste. En het is SUPER handig om toegang tot alles op elk moment in de online leeromgeving te hebben. Het heeft mij echt verder geholpen & veel blije klanten bezorgd. Bedankt Angelica je bent een topper💗🌸

Celine Verschuure – PMU Specialist

angelica de brouwer

Ik ben Angelica de Brouwer. 25 jaar geleden brak er voor mij een crisis aan. Het was een onzekere periode zonder inkomen, geen baan en twee kleine kinderen om alleen op te voeden.

Hoe ga ik zelf verantwoordelijkheid nemen, zorgen voor inkomen, het liefst ook nog doen wat ik het allerleukste vind, het was tijd voor een plan!

25 jaar later heb ik een schatkist vol met waarde die ik in deze online opleiding stap voor stap met jou ga delen. Je krijgt alle technieken, geheimen en stappen voor een succesvolle behandeling.

Daarbij heb ik een 2-jarige opleiding gedaan bij Mieke Petiet (visagie). Alle kennis van deze opleiding zit ook nog eens verwerkt in deze Masterclass.

Dit is de tijd om jouw vaardigheden ontwikkelen!

Toen ik de online PMU-cursus zag, heb ik me meteen aangemeld. Ik kan het doen wanneer ik wil en heb tijd (wat best een uitdaging is met een salon en familie) en werk eraan in mijn eigen tempo. Ik ken Angelica al jaren en weet dat ze erg goed en bekwaam is. De cursus is erg leerzaam en doordat alles wordt uitgelegd met foto’s en video’s, kun je tegelijkertijd oefenen. Dat is geweldig!! Ik ben erg enthousiast en raad het iedereen aan die, net als ik, denkt dat je nooit kunt stoppen met leren.

Joke Snepvangers – PMU Specialist

dit is wat je krijgt

Plus deze bonussen

geen €2330

TIJDELIJKE AANBIEding

éénmalige betaling

297

€197

Let op: Deze aanbieding is maar voor een beperkte tijd beschikbaar.

Je maakt de volgende moves:

Officiële Certificering

De Online PMU Cursus heeft al talloze succesverhalen opgeleverd en heeft een uitstekende reputatie opgebouwd als het om resultaten gaat.

Als onderdeel van deze training ontvang je ook een officieel certificaat. Het laat zien dat je over kennis en vaardigheden beschikt.

Met dit certificaat kun je direct meer klanten binnenhalen.

Wat zeggen schoonheidssalons over Angelica?

Wat zeggen cursisten over Angelica?

Veel gestelde vragen

Wanneer kan ik starten?

Als je aanmeld kun je direct starten. Na de aanmelding ontvangt je direct een mailtje om in te loggen.

Hoelang heb ik toegang tot dit programma?

Je hebt lifetime toegang tot de cursus die jij hebt aangekocht.

Kan ik deze masterclass makkelijk volgen?

Deze masterlcass is eenvoudig te volgen en hier heb je geen extra technische kennis voor nodig. Alles is duidelijk. Mochten er toch nog vragen zijn, dan kun je contact opnemen via: hello@member.teamestetica.nl

Ik heb al een pigmenteer apparaat, kan ik daarmee werken?

Jazeker, dat werkt in je voordeel, omdat de meest praktijkgerichte behandelingen met een apparaat zijn. Je werkt al met je eigen apparaat en je hebt de basis al onder de knie. Dat mag een pigmenteerpen zijn of een rotary apparaat. Op die manier kan je aan de slag om de technieken toe te passen.

Ik doe al een aantal jaren permanente make-up, is dit dan ook voor mij geschikt?

Jazeker, jij hebt al kennis in huis. Naar mijn mening zijn we nooit uitgeleerd. Permanente make-up zetten bij je klanten is het mooiste wat er is. Als jij jezelf naar een steeds hoger niveau kan tillen, straal je dit uit naar je klant. Wat heb jij nog nodig? Waar kan ik je mee helpen? Laat me het weten via hello@member.teamestetica.nl

Ik heb al meerdere training gevogld, wat maakt deze anders?

Ik begrijp deze vraag heel goed. Deze cursus is bijzonder, omdat je het lesmateriaal altijd kunt bekijken waar, wanneer en hoevaak jij dat wilt. Daarbij ben ik een openboek en deel ik al mijn ervaring van 25 jaar permanente make-up.

Ik houd echt niets achter in de cursus. Je zult exact zien wat ik bij iedere behandeling doe.

Ik heb de gratis training van jou bekeken, wat kan nog uit deze training halen?

Wat ik heb gedeeld in de gratis training, is niets vergeleken met de online pmu cursus. Ik heb 2 jaar lang veel behandelingen laten filmen en daarbij spreek ik een audio in met alles dat ik doe. Ik leg alles stap voor stap uit. Het is net alsof je over mijn schouder mee kijkt.

Ik weet niet of je mij kunt helpen, kan ik contact opnemen?

Jazeker. Ik wil dat iedereen succes heeft met het zetten van permanente make-up. Laat me weten waar ik jou mee kan helpen. Stuur een mail naar hello@member.teamestetica.nl of stuur een appje naar +31 6 11 36 59 89. 

Heb jij nog vragen die niet beantwoord zijn? Stuur dan een mail naar hello@member.teamestetica.nl of bel (+31) 6 11 36 59 89

Start Nu Met De PMU Mastery Academy

Dagen
Uren
Min
Sec