PMU Cursus

Wat als jouw PMU behandelingen altijd succesvol zijn

En daardoor meer klanten krijgt

PMU Cursus

5/5
Video afspelen

PMU Cursus

De PMU Cursus leert jou alles wat jij moet weten over Succesvolle PMU behandelingen. Deze bewezen technieken en strategieën hebben al honderden PMU Specialiste geholpen om succes te behalen.

De trainingen zijn van te voren opgenomen en zijn online beschikbaar. Hierdoor kan jij ze op jouw eigen tempo volgen. Je kunt de lessen bekijken vanaf je desktop of mobiel, overal en wanneer jij het wilt.

Het maak niet uit of jij geen ervaring hebt of dat jij al (ver) gevorderd bent. Alles wat jij moet, weten wordt stap-voor-stap uitgelegd in deze cursus.

Resultaten zijn het enige dat telt!

De PMU Cursus is gecreëerd met één doel: het zorgen voor zoveel mogelijk succesverhalen en te gekke resultaten. In de cursus draait het om actie en leer jij precies wat je moet doen om succesvolle PMU behandelingen uit te voeren.

De technieken die worden aangeleerd in de PMU Cursus zijn bewezen door meer dan 2000 studenten. Hieruit komen dagelijks talloze succesverhalen. De PMU Cursus heeft een van de beste track-records van Nederland en België op het gebied van online PMU cursussen.

Het zou kunnen dat je hier tegenaan loopt

Te veel nabehandelingen

Pigment dat niet wilt "pakken"

Langer dan een uur bezig met 1 behandeling

Wenkbrauwen die rood worden

Moeite met voortekenen

Dat je te weinig klanten hebt

De meest complete cursus

Om te leren hoe jij succesvolle PMU behandelingen uitvoert en hier maak jij de volgende moves

angelica de brouwer

Ik ben Angelica de Brouwer. 25 jaar geleden brak er voor mij een crisis aan. Het was een onzekere periode zonder inkomen, geen baan en twee kleine kinderen om alleen op te voeden.

Hoe ga ik zelf verantwoordelijkheid nemen, zorgen voor inkomen, het liefst ook nog doen wat ik het allerleukste vind, het was tijd voor een plan!

25 jaar later heb ik een schatkist vol met waarde die ik in deze online opleiding stap voor stap met jou ga delen. Je krijgt alle technieken, geheimen en stappen voor een succesvolle behandeling.

Daarbij heb ik een 2-jarige opleiding gedaan bij Mieke Petiet (visagie). Alle kennis van deze opleiding zit ook nog eens verwerkt in deze Masterclass.

Dit is de tijd om jouw vaardigheden ontwikkelen!

Bekijk mijn werk

Hier is een overzicht van alles dat inbegrepen is

De PMU Cursus geeft jou alle tools en kennis om succes te behalen.

Wenkbrauwen

(waarde €697)

Theorie lesboeken + Video onderdelen met live behandelingen over de wenkbrauwen. Alles wat je hierover moet weten, mijn geheimen en technieken. Ik leg je exact uit hoe jij kunt voorkomen dat de wenkbrauwen rood worden en het stappenplan om de perfecte wenkbrauw voor te tekenen.

Eyeliner

(waarde €697)

Alles over de eyeliner. Je leert waarom het pigment niet wilt pakken en wat jij hieraan kunt doen, zodat jouw pigment altijd pakt. Ook leer ik je hoe jij de perfecte “wing” eyeliner kunt zetten in 45 minuten.

Business Booster

(waarde €297)

De Business Booster biedt een geweldige mogelijkheid om meer klanten binnen te halen. De Business Booster bevat mijn advertentie die mij €6.650,00 heeft opgeleverd voor 11,83 aan kosten, een geheel marketingplan, zodat jij jouw onderneming duidelijk hebt en kunt groeien met bewezen strategieën en ik laat je precies zien hoe jouw verkooppagina eruit moet zien. Hierdoor krijg je meer klanten dus genereer jij meer inkomsten!

Theorie Lesboeken

(waarde €297)

De “Theorie Lesboeken” is een verzameling van nooit eerder vertoonde theorie. In deze lesboeken leer je de exacte stappen om nog sneller succes te behalen en meer kennis te vergaren over PMU.

Callsessie

(waarde €45)

Iedereen heeft weleens hulp nodig. Al helemaal als het aankomt op PMU behandelingen, ontwikkeling. Daarom is een Callsessie inbegrepen, zodat jij extra vragen kunt stellen en waar ik je meer uitleg + tips geef.

TroubleShooter Wenkbrauwen

(waarde €47)

De meest voorkomende fouten over de wenkbrauwen. Wenkbrauwen die rood worden, kleuren corrigeren, het neutraliseren van pigmentkleuren, hoe corrigeer je een vlekkerige wenkbrauw

TroubleShooter Eyeliner

(waarde €47)

De meest voorkomende fouten over de eyeliner. Pigment dat niet wilt pakken, waarom de eyeliner blauw-grijs van kleur is, klanten die het eng vinden en wat je dan moet doen en hoe je uitlopers kunt voorkomen.

Totale waarde:

€2127,-

geen €2127

éénmalige betaling

€297,-

Let op: Deze aanbieding is maar voor een beperkte tijd beschikbaar.

* Door op de knop hierboven te drukken ga je akkoord met mijn privacy beleid en mijn algemene voorwaarden*

Wat zeggen schoonheidssalons over Angelica?

Wat zeggen de studenten over Angelica?

Toen ik de advertentie van Angelica voor Project Online PMU voorbij zag komen heb ik even getwijfeld. Maanden niet kunnen werken, geen inkomen dus investeren was best een beetje eng. Na eerdere ervaringen met andere trainingen was ik sceptisch maar ik heb de training toch gekocht en wat ben ik blij. Eindelijk een training waarbij je ook echt waarde krijgt en geen loze praatjes. Gisteren een coachingsgesprek gehad (inclusief bij de training) en ik kon al mijn vragen stellen en Angelica gaf mij nuttige tips. Als je je techniek wilt verbeteren, moeite hebt met de retentie van pigment of vragen hebt over materialen etc., investeer dit bedrag, ik kan het van harte aanbevelen!
Petra Timmerman
Toen ik de online cursus PMU voorbij zag komen op Facebook heb ik me direct aangemeld. Het is voor mij een uitkomst. Ik kan wanneer ik wil en tijd heb (en dat is best een uitdaging met een salon en gezin) en in eigen tempo ermee aan de slag. Ik ken Angelica al jaren en weet dat ze heel goed en vakbekwaam is. De cursus is heel leerzaam en omdat alles met foto's en video's wordt uitgelegd, kun je gelijktijdig mee oefenen. Super is dat!! En wat ook zo goed is: je kan haar alles vragen waar je nog tegenaan loopt (En je krijgt nog antwoord ook). Ik ben in ieder geval heel enthousiast en raad het dan ook iedereen aan, die net als ik vind dat je nooit bent uitgeleerd.
Joke Snepvangers
Ik wou u laten weten dat ik desondanks dat ik al wel wat jaren PMU doe , ik toch nog heel veel heb bij geleerd met de online cursus.
Karin Nobels
Deze cursus is echt een aanrader, ik ben zelf iemand die pmu aanbrengt maar heb hier alsnog veel van geleerd. Vóór deze cursus had ik veel open vragen waar ik nu dankzij Angelica antwoord op heb. Ik wil je erg bedanken! Ik ben in ieder geval heel enthousiast en raad het dan ook iedereen aan, die net als ik vind dat je nooit bent uitgeleerd.
Soekaina Sleiman
Aangezien ik al jarenlang permanente make-up zet wist ik natuurlijk al heel veel maar kleine tips waren toch wel handig. Je video's waren prettig om naar te kijken en de uitleg komt goed over. Voor iedereen die pmu zet en vooral dames die nog zo niet veel ervaring hebben is deze cursus een aanrader. Ook fijn dat je later nog eens een filmpje kan terugkijken.
Irma Kremer
Omdat ik graag altijd alle achtergrondinformatie wil weten van alles wat ik doe dacht ik laat ik de cursus tatoeëren van Angelica eens bestellen. Nu moet ik zeggen dat ik het een hele leuke cursus vind waar ik toch weer van mag leren. Het wordt super duidelijk uitgelegd en ook de kleurenleer vond ik erg goed. Ben heel blij met deze cursus en het geeft je weer veel positiviteit ! ook bevestiging in wat ik al deed en dat is ook fijn. Angelica je bent een goede leraar!
Jeeke de Jong
Angelica is goed in haar werk (mijn PMU bij haar laten zetten) en ze wil echt dat PMU specialisten (nog) beter worden in hun werk. Ik ervaar de begeleiding als heel persoonlijk en snel. Heb al diverse vragen aan haar gesteld en er komt steevast een serieus antwoord op. Als je nog twijfelt over deze online training, dan adviseer ik je om het gewoon te doen. Je krijgt echt waar voor je geld en ik heb er echt al heel veel van geleerd.
Petra Timmerman

Wat zeggen klanten over Angelica?

Hoe ziet de Online leeromgeving eruit?

Bekijk de onderstaande video

Wat er besproken wordt in de cursus

Druk op de modules om een gedetailleerd overzicht te zien van de cursus inhoud.

In dit deel van de cursus leg ik je uit met welke machine & materialen werk. Ik werk al ruim 10 jaar met dezelfde machine en heb er nog nooit problemen mee gehad. Je “hoeft” deze machine niet aan te schaffen om deze cursus te volgen. Daarnaast leg ik uit met welke naalden ik werk. Ook leg ik hier uit hoe je thuis kunt oefenen en met welke materialen.

Door simpelweg met potlood en papier ogen en wenkbrauwen te gaan tekenen, krijg je meer inzicht in vorm & schaduwen. Door dit heel veel te gaan oefenen leer je beter kijken naar je klant en wat er moet gebeuren om een natuurlijk effect te creëeren. In dit onderdeel leg ik stap voor stap hoe je dit kunt doen. Daarnaast kun je mijn tekeningen downloaden, zodat jij alleen de wenkbrauwen & eyeliner kunt tekenen.

Dit onderdeel is een van de belangrijkste factoren betreft een PMU behandeling en dus een goed eindresultaat te krijgen. Niet goed voorgetekend is geen goed eindresultaat. Hierin geef ik tips hoe je twee gelijke eyeliners kunt tekenen en hoe je heel gemakkelijk wenkbrauwen kunt uitmeten.

De opspantechnieken is een essentieel onderdeel van een PMU behandeling. Dit bepaald mede hoe jouw naald op een soepele manier de huid ingaat, waardoor dat jouw eindresultaat er strak uitziet. Ik leg stap voor stap uit welke opspantechnieken je moet gebruiken voor het beste eindresultaat.

Door de juiste pigmentatie technieken te beheersen, kan je alle behandelingen en huidtype met gemak pigmenteren. De pigmentatie technieken bepaald mede of het pigment goed pakt. In deze module leg ik jou exact uit welke pigmentatie technieken je kunt gebruiken voor de eyeliner & wenkbrauwen.

Ik laat je zien welke naald je moet gebruiken en onder welke hoek je moet pigmenteren bij de verschillende onderdelen en de verschillende huidtype.

Iedereen heeft weleens hulp nodig. Al helemaal als het aankomt op PMU behandelingen, ontwikkeling. Daarom is een Callsessie inbegrepen, zodat jij extra vragen kunt stellen en waar ik je meer uitleg + tips geef.

Hierin laat ik je precies zien hoe je de ondertoon van je pigment kunt vinden. Onder de video’s van de “live behandelingen” geef ik het merk en mijn pigmentkleuren weg waar ik al jaren succes mee heb.

In deze module neem ik je mee bij de live behandelingen. Door middel van een voice over begeleid ik jou stap voor stap door het proces heen. Je kijkt precies mee naar de behandeling en je kunt dus precies zien wat ik doe en daarnaast geef ik uitleg en tips.

De “Theorie Lesboeken” is een verzameling van nooit eerder vertoonde theorie. In deze lesboeken leer je de exacte stappen om nog sneller succes te behalen en meer kennis te vergaren over PMU.

De Business Booster biedt een geweldige mogelijkheid om meer klanten binnen te halen. De Business Booster bevat mijn advertentie die mij €6.650,00 heeft opgeleverd voor 11,83 aan kosten, een geheel marketingplan, zodat jij jouw onderneming duidelijk hebt en kunt groeien met bewezen strategieën en ik laat je precies zien hoe jouw verkooppagina eruit moet zien. Hierdoor krijg je meer klanten dus genereer jij meer inkomsten!

Hier kan ik helaas niets over zeggen *geheime bonus*.

PMU Cursus

5/5

geen €2127

éénmalige betaling

€297,-

Let op: Deze aanbieding is maar voor een beperkte tijd beschikbaar.

Veel gestelde vragen

Heb je een vraag over de cursus? Bekijk de veelgestelde vragen en antwoorden hieronder

Als je aanmeld kun je direct starten.

  • Permanent make-up apparaat
  • Naalden of naald modules
  • Pigmenten
  • Kunsthuid
  • Handschoenen
  • Potlood en pen
  • Papier om notities te maken

Hoeveel tijd het kost, is verschillend per persoon. Als je beter wilt worden in dit vak dan is het belangrijk om prioriteiten te stellen en elke dag te oefenen. Hoe meer tijd je in deze MASTERCLASS stopt, hoe sneller en beter je zal worden.

Je hebt levenslang toegang tot het product dat jij hebt aangekocht.

Deze masterlcass is eenvoudig te volgen en hier heb je geen extra technische kennis voor nodig. Alles is duidelijk. Mochten er toch nog vragen zijn, dan kun je contact opnemen via: hello@member.teamestetica.nl

Je krijgt 24/7 support.

Jazeker, dat werkt in je voordeel, omdat de meest praktijkgerichte behandelingen met een apparaat zijn. Je werkt al met je eigen apparaat en je hebt de basis al onder de knie. Dat mag een pigmenteerpen zijn of een rotary apparaat. Op die manier kan je aan de slag om de advanced technieken toe te passen. Je zult compleet nieuwe dingen leren. Je gaat slimmer werken. Je krijgt al mijn geheimen dat ik al jaren toepas en die resultaat hebben! Ik heb ruim 20 jaar geleden alles geleerd in Amerika waar permanente make-up heel groot is. Ik blijf mezelf ontwikkelen, door de jaren heen heb ik veel contacten opgebouwd waar ik weer van leer.

Jazeker. Je krijgt andere inzichten, omdat ik je leer hoe pigmenten zijn opgebouwd en gemixt worden. Het is wel zo, dat als jij problemen hebt met je kleuren, omdat ze bijvoorbeeld naar rood omslaan, ik je wel adviseer om te switchen van merk. Ik heb inmiddels al met veel merken gewerkt, waar ik niet zo tevreden over was. De producten waar ik de laatste 10 jaar mee werk, laten me niet in de steek. Ik heb hele mooie resultaten en dat is waar het om gaat. Door deze MASTERCLASS ga jou zoveel nieuwe dingen leren. Je krijgt al mijn geheimen waar ik al jaren mee werk en die resultaat hebben! Ik heb ruim 20 jaar geleden alles geleerd in Amerika waar permanente make-up heel groot is. Ik blijf mezelf ontwikkelen, door de jaren heen heb ik veel contacten opgebouwd waar ik weer van leer.

Ja, ook dan is de MASTERCLASS  heel geschikt voor jou. Je gaat van mij alle stappen doorlopen die nodig zijn om perfecte permanente make-up te zetten. Je moet veel gaan oefenen om goed te worden. Doordat ik jou de juiste technieken leer, hoef je zelf niets meer uit te zoeken. Je krijgt direct resultaat!

Ik ga je namelijk ook leren hoe je meer klanten krijgt.

Jazeker, jij hebt al kennis in huis. Naar mijn mening zijn we nooit uitgeleerd. Permanente make-up zetten bij je klanten is het mooiste wat er is. Als jij jezelf naar een steeds hoger niveau kan tillen, straal je dit uit naar je klant. Wat heb jij nog nodig? Waar kan ik je mee helpen? Laat me het weten via hello@member.teamestetica.nl

Deze masterclass is zo bijzonder, omdat je in jouw eigen tempo kunt werken. Daarbij laat ik je het perfecte materiaal zien om thuis te oefenen. Ik heb ook lesboeken en video’s die jij op je gemak kunt bekijken.

Ik doe al 25 jaar dagelijks permanente make-up. Ik heb geleerd van zeer ervaren specialisten in Amerika en collega’s over de hele wereld. Ik heb in tattooshops gewerkt en daar les gegeven in permanente make-up. Door overal te leren heb ik mijn technieken zo simpel gemaakt dat deze strategie voor mij werkt. Jij hebt waarschijnlijk ook meerdere trainingen gevolgd. Het is juist goed om overal iets mee te pikken, maar je kan er ook van in de war raken. Wat zou jij nog willen leren? Waar loop je tegenaan? Je weet zelf wat je kunt en waar je nog kunt perfectioneren. Leren houdt nooit op. Je bent niet voor niets op deze pagina.

Jazeker. Ik wil dat iedereen succes heeft met het zetten van permanente make-up. Laat me weten waar ik jou mee kan helpen. We kunnen een belsessie inplannen. Stuur een mail naar hello@member.teamestetica.nl. Dan plannen we een belsessie in!

Iedereen kan instappen. Oefening baart kunst. Jij kan zo goed worden als je zelf wilt.

Heb jij nog vragen die niet beantwoord zijn? Stuur dan een mail naar hello@member.teamestetica.nl of bel (+31) 6 11 36 59 89

DISCLAIMER: Ik geloof niet in “rijk worden” -programma’s – alleen in hard werken, waarde toevoegen en anderen dienen met consistentie. Mijn trainingen zijn bedoeld om je te helpen in het ontwikkelen op het gebied van permanente make-up. Mijn programma’s vergen veel werk en discipline, net als elk waardevol streven of professionele permanente educatieprogramma’s. Zoals wettelijk bepaald, kan ik geen garanties geven over jouw vermogen om resultaten te behalen of geld te verdienen met mijn ideeën, informatie, tools of strategieën. Jouw resultaten zijn volledige gekoppeld aan jouw inzet. Ik wil je helpen door de tools, richting, strategieën en technieken te geven. Je moet weten dat alle producten en diensten van mijn bedrijf alleen voor educatieve en informatieve doeleinden zijn. Niets op deze pagina, mijn websites of mijn inhoud is een belofte of garantie van resultaten of toekomstige inkomsten, en ik bied geen juridisch, medisch, fiscaal of ander professioneel advies.

Hi, mocht er iets niet duidelijk zijn, neem dan contact op

WACHT!

Ontvang 4 video's met audio + tips

Bekijk direct de video's