Online PMU Cursus

Hoe je door deze technieken en geheimen, Succesvolle PMU behandelingen kunt krijgen, ZELFS als je denkt dat je alles al hebt geprobeerd...

Ik had gewild dat dit er 25 jaar geleden was

Herken je de onderstaande punten?

25 Jaar Ervaring In PMU

Mijn naam is Angelica de Brouwer. In de afgelopen 25 jaar heb ik een overload aan kennis en ervaring opgedaan in permanente make-up. Op dit moment ben ik een andere weg ingeslagen, maar dat zal ik niet doen zonder alles met je te delen. In deze online PMU cursus deel ik alles stap voor stap met je. Je krijgt alle technieken, geheimen en stappen voor een succesvolle PMU behandeling.

Inmiddels deel ik mijn kennis over de hele wereld en begeleid ik honderden PMU specialisten door middel van deze Online PMU Cursus.

Angelica de Brouwer
25 Jaar Ervaring In PMU

Wat Als...

De Ultieme PMU Blueprint

Succesvolle PMU-behandelingen zijn essentieel voor tevreden klanten. Maar hoe kom je aan succesvolle behandelingen?

In de afgelopen 3 jaar heb ik een Online PMU Cursus gemaakt. Ik heb 25 jaar ervaring in permanente make-up en ik wil PMU Specialisten helpen!

Als ik je een lading ingrediënten geef en je vraag om er een chocoladetaart van te maken, is de kans klein dat je een optimaal resultaat behaalt. Maar als ik je een stap-voor-stap recept geef, staat er binnen no-time een heerlijke taart op tafel. Er is ook zo’n recept voor de PMU-behandelingen. Je kunt succesvolle behandelingen hebben, zonder jarenlange ervaring…

De Online PMU Cursus Die Je Zoekt

De PMU cursus leert je alles wat je moet weten over succesvolle Eyeliner PMU-behandelingen. Deze bewezen technieken en strategieën hebben al honderden PMU-specialisten geholpen om succes te boeken.

De trainingen zijn vooraf opgenomen en zijn online beschikbaar. Hierdoor kun je ze in je eigen tempo volgen. Je kunt de lessen bekijken vanaf jouw desktop of mobiel, waar en wanneer je maar wilt.

Het maakt niet uit of je geen ervaring hebt of al (ver) gevorderd bent. Alles wat je moet weten, wordt in deze cursus stap voor stap uitgelegd.

Eindelijk, eindelijk een cursus naar mijn hart. Eerst was ik er septisch over “weer een cursus en weer een teleurstelling“, maar iets kon me niet weerhouden om het toch te doen. Na jaren PMU en vele cursussen wou ik geen nieuwe teleurstelling dat ik niets zou bijleren.
Maar wouw wat een ervaring, ik weet nu eindelijk dat: welke naald voor welk werk dient, hoe je de naald moet houden, hoe je de kleur pigmenten opneemt enz. Ik werk veel sneller nu en voel me zoveel zekerder met wat ik doe. Dus Angelica ik kan je niet genoeg bedanken om je ervaringen met me te delen. En daarvoor dank 🙏 groetjes Karin

Karin Nobels – PMU Specialist

Video's And Lesboeken

In de afgelopen 3 jaar heb ik veel van mijn behandelingen gefilmd en ik zeg precies wat ik stap voor stap doe. Dit is zo krachtig dat je elke stap die ik maak gewoon kunt kopiëren.

Als je problemen hebt met (bijvoorbeeld) de eyeliner 2/3 generatie. Dan ga je gewoon naar een van deze video’s en zie je precies hoe ik het doe. Daarna kun je een kijkje nemen in het lesboek over eyeliners etc. Deze cursus heeft het allemaal.

Voorbeeld Video

In de video neem ik je mee naar een live behandeling waar ik meer uitleg over naalden en het zetten van een design eyeliner. Dit is een van de tientallen video’s die je aan zult treffen in deze Online Eyeliner PMU Cursus. Natuurlijk komen er meer factoren kijken bij het perfect uitvoeren van een pmu behandeling. Dit wordt verder uitgelegd in de cursus.

Voor

Direct na de behandeling

Na 6 weken

Become A Master In Permanent Make-Up!

Na 25 jaar werken met deze technieken, pigmenten, naald strategieën en trucs, weet ik precies wat werkt en wat niet werkt als het gaat om succesvolle behandelingen. Als je met deze cursus begint, begin je met 25 jaar ervaring. Tijd is belangrijker dan geld, toch?

Dus ik heb al mijn PMU-kennis gebundeld in deze Online PMU Cursus

Een paar maanden geleden begonnen met de online training voor PMU van Team Esthetica. Geen moment spijt van gehad! Na een aantal echte opleidingen in de praktijk te hebben gevolgd miste ik soms toch nog de juiste tools om in de praktijk perfecte wenkbrauwen en eyeliner te kunnen zetten. Met de training én persoonlijke begeleiding van Angelica hebben mijn behandelingen echt een BOOST gekregen!
Veel mooiere resultaten door de handige tutorials en duidelijk naslagwerk, wat ik bij andere opleidingen miste. En het is SUPER handig om toegang tot alles op elk moment in de online leeromgeving te hebben. Het heeft mij echt verder geholpen & veel blije klanten bezorgd. Bedankt Angelica je bent een topper💗🌸

Celine Verschuure – PMU Specialist

Wat vind je in deze online Eyeliner PMU-cursus?

Dit onderdeel is een van de belangrijkste factoren bij een PMU-behandeling en dus ook belangrijk om tot een goed resultaat te komen. Niet goed voorgetekend betekent dat je geen goed resultaat krijgt. Hier geef ik tips over hoe je twee vergelijkbare eyeliners kunt tekenen en hoe je ze perfect kunt tekenen.

De opspantechnieken zijn een essentieel onderdeel van een PMU-behandeling. Dit bepaalt ook hoe jouw naald op een gladde manier de huid binnendringt, waardoor het eindresultaat er strak uitziet. Ik leg je stap voor stap uit welke opspantechnieken je moet gebruiken voor het beste eindresultaat. Je ziet dit onderdeel in foto’s waarbij elke opspantechniek goed te zien is en in video, waarbij ik het nog extra uitleg.

Door de juiste pigmentatie technieken onder de knie te krijgen, kun je alle behandelingen en huidtypes gemakkelijk pigmenteren. De pigmentatie technieken bepalen ook of het pigment goed opneemt. In deze module leg ik precies uit welke pigmentatie technieken je kunt gebruiken voor de eyeliner. moet pigmenteren.

In dit deel van de cursus leg ik alles uit over de naalden. Nadat je dit onderdeel hebt behandeld, weet je precies welke naald je voor welke behandeling moet gebruiken.

In deze module neem ik je mee naar de live behandelingen. Via een voice-over begeleid ik je stap voor stap door het proces. Je kijkt precies naar de behandeling en je ziet precies wat ik doe. In de voice-over leg ik al mijn technieken en tips uit.

De “Theorie Lesboeken” is een verzameling van nooit eerder vertoonde theorie. In deze lesboeken leer je de exacte stappen om nog sneller succes te behalen en meer kennis te vergaren over PMU.

éénmalige betaling

€97

Wat zeggen cursisten over Angelica?

éénmalige betaling

€97

Veel gestelde vragen

Wanneer kan ik starten?

Als je aanmeld kun je direct starten. Na de aanmelding ontvangt je direct een mailtje om in te loggen.

Hoelang heb ik toegang tot dit programma?

Je hebt lifetime toegang tot de cursus die jij hebt aangekocht.

Kan ik deze masterclass makkelijk volgen?

Deze masterlcass is eenvoudig te volgen en hier heb je geen extra technische kennis voor nodig. Alles is duidelijk. Mochten er toch nog vragen zijn, dan kun je contact opnemen via: hello@member.teamestetica.nl

Ik heb al een pigmenteer apparaat, kan ik daarmee werken?

Jazeker, dat werkt in je voordeel, omdat de meest praktijkgerichte behandelingen met een apparaat zijn. Je werkt al met je eigen apparaat en je hebt de basis al onder de knie. Dat mag een pigmenteerpen zijn of een rotary apparaat. Op die manier kan je aan de slag om de technieken toe te passen.

Ik doe al een aantal jaren permanente make-up, is dit dan ook voor mij geschikt?

Jazeker, jij hebt al kennis in huis. Naar mijn mening zijn we nooit uitgeleerd. Permanente make-up zetten bij je klanten is het mooiste wat er is. Als jij jezelf naar een steeds hoger niveau kan tillen, straal je dit uit naar je klant. Wat heb jij nog nodig? Waar kan ik je mee helpen? Laat me het weten via hello@member.teamestetica.nl

Ik heb al meerdere training gevogld, wat maakt deze anders?

Ik begrijp deze vraag heel goed. Deze cursus is bijzonder, omdat je het lesmateriaal altijd kunt bekijken waar, wanneer en hoevaak jij dat wilt. Daarbij ben ik een openboek en deel ik al mijn ervaring van 25 jaar permanente make-up.

Ik houd echt niets achter in de cursus. Je zult exact zien wat ik bij iedere behandeling doe.

Ik heb de gratis training van jou bekeken, wat kan nog uit deze training halen?

Wat ik heb gedeeld in de gratis training, is niets vergeleken met de online pmu cursus. Ik heb 2 jaar lang veel behandelingen laten filmen en daarbij spreek ik een audio in met alles dat ik doe. Ik leg alles stap voor stap uit. Het is net alsof je over mijn schouder mee kijkt.

Ik weet niet of je mij kunt helpen, kan ik contact opnemen?

Jazeker. Ik wil dat iedereen succes heeft met het zetten van permanente make-up. Laat me weten waar ik jou mee kan helpen. Stuur een mail naar hello@member.teamestetica.nl of stuur een appje naar +31 6 11 36 59 89. 

Heb jij nog vragen die niet beantwoord zijn? Stuur dan een mail naar hello@member.teamestetica.nl of bel (+31) 6 11 36 59 89

Start Nu Met De Online PMU Cursus

TEAM ESTETICA

©2021 Team Estetica