Online pmu cursus

Hoe je door middel van deze technieken en geheimen, Succesvolle PMU behandelingen kunt krijgen,
ZELFS als je denkt dat je alles al hebt geprobeerd...

Ik had gewild dat dit er 25 jaar geleden was

PMU Cursus

5/5

Wil je af van...

Verlang je naar...

Dan heb je de volgende stap gevonden

De 4 pilaren om jou als pmu artist te laten groeien

Eyeliner

De eyeliner is natuurlijk een onderdeel dat volledig wordt behandeld in deze online cursus. Het wordt gezien als een uitdagende behandeling, tot dat je de exacte tips en tools krijgt om deze op de juiste manier te pigmenteren en dit perfect onder de knie te krijgen.

Dit is wat je gaat leren:

Wenkbrauwen

Natuurlijk behandelen we ook de wenkbrauwen. Iedere techniek en manier van pigmenteren komt hier aan bod. 

Dit is wat je gaat leren:

Vaardigheden

De juiste PMU vaardigheden zijn te leren. Het is de juiste technieken leren en toepassen. Ik zal mijn 25 jaar ervaring en technieken met jou delen die werken, zodat jij snel de resultaten kunt behalen die jij voor ogen hebt.

Dit is wat je gaat leren:

Pigmentatie Technieken

Naast de juiste vaardigheden en strategieën heb je de juiste pigmentatie technieken toe te passen, om iedere behandeling als een succes te maken.

Dit is wat je gaat leren:

Groei en excelleer als PMU Artist met technieken die vandaag de dag werken!

Je leert hoe jij:

Wanneer ben je er klaar voor?

Kan ik dat wel? Wie ben ik nu om meer succes en inkomen te willen? Verdien ik dat wel? Grote kans dat ook jij dit stemmetje in je achterhoofd hoort. Geen zorgen, je bent niet de enige. Sterker nog, vrijwel iedereen ervaart dit in meer of mindere mate. De vraag is: luister je ernaar?
Wanneer je luistert naar dit stemmetje blijf je jezelf klein houden en leven vanuit angst. Luister je niet naar dit stemmetje, dan ervaar je meer vrijheid om zelf te bepalen hoe jouw leven eruitziet. De transformatie die je doorloopt tijdens de Online PMU Cursus vormt jouw persoonlijke groei als PMU specialist.

25 Jaar Ervaring in PMU

Mijn naam is Angelica de Brouwer. In de afgelopen 25 jaar heb ik een overload aan kennis en ervaring opgedaan in permanente make-up. Op dit moment ben ik een andere weg ingeslagen, maar dat zal ik niet doen zonder alles met je te delen. In deze online PMU cursus deel ik alles stap voor stap met je. Je krijgt alle technieken, geheimen en stappen voor een succesvolle PMU behandeling.

Inmiddels deel ik mijn kennis over de hele wereld en begeleid ik honderden PMU specialisten door middel van deze Online PMU Cursus.

Angelica de Brouwer
25 jaar ervaring in permanente make-up

“De enige voorwaarde is dat je hongerig bent om te groeien en bereid bent om aan de slag te gaan.”

Wat zeggen schoonheidssalons

Wat zeggen cursisten over Angelica?

Nu 50% korting! Deze verloopt over:

Dagen
Uren
Min
Sec

éénmalige betaling

€297

€147

Let op: Deze aanbieding is maar voor een beperkte tijd beschikbaar.

Wat vind je in deze Online PMU Cursus?

In dit deel van de cursus leg ik je uit met welke machine & materialen ik werk. Ik werk al meer dan 10 jaar met dezelfde machine en heb er nooit problemen mee gehad. Je hebt deze machine niet “nodig” om deze cursus te volgen. Daarnaast leg ik uit met welke naalden ik werk. Ook leg ik hier uit hoe je thuis kunt oefenen en met welke materialen.

Door simpelweg ogen en wenkbrauwen te tekenen met potlood en papier, krijg je meer inzicht in vorm & schaduwen. Door hier veel mee te oefenen leer je beter naar je klant te kijken en wat er moet gebeuren om een natuurlijk effect te creëren. In deze module leg ik stap voor stap uit hoe je dit kunt doen. Daarnaast kun je mijn tekeningen downloaden, zodat je zelf de wenkbrauwen & eyeliner kunt tekenen.

Dit onderdeel is een van de belangrijkste factoren bij een PMU-behandeling en dus ook belangrijk om tot een goed resultaat te komen. Niet goed voorgetekend betekent dat je geen goed resultaat zult krijgen. Hier geef ik tips over hoe je twee gelijke eyeliners kunt tekenen en hoe je gemakkelijk wenkbrauwen kunt meten.

De opspantechnieken zijn een essentieel onderdeel van een PMU-behandeling. Dit bepaalt ook hoe jouw naald op een gladde manier de huid binnendringt, waardoor het eindresultaat er strak uitziet. Ik leg je stap voor stap uit welke opspantechnieken je moet gebruiken voor het beste eindresultaat.

In dit deel van de cursus leg ik alles uit over de naalden. Nadat je dit onderdeel hebt behandeld, weet je precies welke naald je voor welke behandeling moet gebruiken.

Door de juiste pigmentatie technieken onder de knie te krijgen, kun je alle behandelingen en huidtypes gemakkelijk pigmenteren. De pigmentatie technieken bepalen ook of het pigment goed opneemt. In deze module leg ik precies uit welke pigmentatie technieken je kunt gebruiken voor de eyeliner & wenkbrauwen. Ik zal je laten zien welke naald je moet gebruiken en onder welke hoek je de verschillende delen en het verschillende huidtype moet pigmenteren.

Iedereen heeft wel eens hulp nodig. Zeker als het om PMU-behandelingen gaat, ontwikkeling. Daarom is een callsessie inbegrepen, zodat je extra vragen kunt stellen en waar ik je meer uitleg + tips zal geven. 

Hierin laat ik je precies zien hoe je de ondertoon van je pigment kunt vinden. Tussen de video’s van de “live behandelingen” verraad ik het merk en mijn pigmentkleuren waar ik al jaren succes mee heb.

In deze module neem ik je mee naar de live behandelingen. Via een voice-over begeleid ik je stap voor stap door het proces. Je kijkt precies naar de behandeling en je ziet precies wat ik doe. In de voice-over leg ik al mijn technieken en tips uit.

De “Theorie Lesboeken” is een verzameling van nooit eerder vertoonde theorie. In deze lesboeken leer je de exacte stappen om nog sneller succes te behalen en meer kennis te vergaren over PMU.

De Business Booster biedt een geweldige kans om meer klanten aan te trekken. De Business Booster bevat mijn advertentie die me € 6.650,00 opleverde voor 11,83 aan advertentiekosten, een heel marketingplan, zodat je je bedrijf kunt laten groeien met bewezen strategieën, en ik zal je precies laten zien hoe je verkooppagina eruit zou moeten zien. Hierdoor krijg je meer klanten en genereer je meer omzet!

8+ Uur Aan Video's

In de afgelopen 2 jaar heb ik veel van mijn behandelingen gefilmd en ik zeg precies wat ik stap voor stap doe. Dit is zo krachtig dat je elke stap die ik maak gewoon kunt kopiëren.

Als je problemen hebt met (bijvoorbeeld) de eyeliner 2/3 generatie. Dan ga je gewoon naar een van deze video’s en zie je precies hoe ik het doe. Daarna kun je een kijkje nemen in het lesboek over eyeliners etc. Deze cursus heeft het allemaal.

Officiële Certificering

De Online PMU Cursus heeft al talloze succesverhalen opgeleverd en heeft een uitstekende reputatie opgebouwd als het om resultaten gaat.

Als onderdeel van deze training ontvang je ook een officieel certificaat. Het laat zien dat je over kennis en vaardigheden beschikt.

Met dit certificaat kun je direct meer klanten binnenhalen.

Let op: Deze aanbieding is maar voor een beperkte tijd beschikbaar.

éénmalige betaling

€297

€147

Veel gestelde vragen

Wanneer kan ik starten?

Als je aanmeld kun je direct starten. Na de aanmelding ontvangt je direct een mailtje om in te loggen.

Hoelang heb ik toegang tot dit programma?

Je hebt lifetime toegang tot de cursus die jij hebt aangekocht.

Kan ik deze masterclass makkelijk volgen?

Deze masterlcass is eenvoudig te volgen en hier heb je geen extra technische kennis voor nodig. Alles is duidelijk. Mochten er toch nog vragen zijn, dan kun je contact opnemen via: hello@member.teamestetica.nl

Ik heb al een pigmenteer apparaat, kan ik daarmee werken?

Jazeker, dat werkt in je voordeel, omdat de meest praktijkgerichte behandelingen met een apparaat zijn. Je werkt al met je eigen apparaat en je hebt de basis al onder de knie. Dat mag een pigmenteerpen zijn of een rotary apparaat. Op die manier kan je aan de slag om de technieken toe te passen.

Ik doe al een aantal jaren permanente make-up, is dit dan ook voor mij geschikt?

Jazeker, jij hebt al kennis in huis. Naar mijn mening zijn we nooit uitgeleerd. Permanente make-up zetten bij je klanten is het mooiste wat er is. Als jij jezelf naar een steeds hoger niveau kan tillen, straal je dit uit naar je klant. Wat heb jij nog nodig? Waar kan ik je mee helpen? Laat me het weten via hello@member.teamestetica.nl

Ik heb al meerdere trainingen gevogld, wat maakt deze anders?

Ik begrijp deze vraag heel goed. Deze cursus is bijzonder, omdat je het lesmateriaal altijd kunt bekijken waar, wanneer en hoevaak jij dat wilt. Daarbij ben ik een openboek en deel ik al mijn ervaring van 25 jaar permanente make-up.

Ik houd echt niets achter in de cursus. Je zult exact zien wat ik bij iedere behandeling doe.

Ik heb de gratis training van jou bekeken, wat kan nog uit deze training halen?

Wat ik heb gedeeld in de gratis training, is niets vergeleken met de online pmu cursus. Ik heb 2 jaar lang veel behandelingen laten filmen en daarbij spreek ik een audio in met alles dat ik doe. Ik leg alles stap voor stap uit. Het is net alsof je over mijn schouder mee kijkt.

Ik weet niet of je mij kunt helpen, kan ik contact opnemen?

Jazeker. Ik wil dat iedereen succes heeft met het zetten van permanente make-up. Laat me weten waar ik jou mee kan helpen. Stuur een mail naar hello@member.teamestetica.nl of stuur een appje naar +31 6 11 36 59 89. 

Heb jij nog vragen die niet beantwoord zijn? Stuur dan een mail naar hello@member.teamestetica.nl of bel (+31) 6 11 36 59 89

Start vandaag met het transformeren van jouw pmu behandelingen