Angelica de Brouwer presenteert de mogelijkheid om een PMU Master te doen in Valencia

PMU Mastery Opleiding
Privé 1:1 Les in Valencia

Voor wie is deze dag?

De PMU Mastery is een livedag voor PMU specialisten die het vak willen masteren en willen groeien. Het is voor PMU specialisten die met meer zelfvertrouwen aan de slag willen, zodat zij het resultaat krijgen die zij ook willen. Voor specialisten die de exacte handleiding willen om iedere behandeling tot een succes te maken en klanten met een stralend gevoel weg laten gaan. De deelnemers variëren van starters tot gevorderde. Het is voor specialisten die 1 op 1 begeleid willen worden, zodat zij in 1 dag kunnen uitgroeien tot de beste versie van zichzelf met betrekking tot de permanente make-up!

Wil je af van...

Verlang je naar...

Dan heb je de volgende stap gevonden

De 4 pilaren om jou als pmu artist te laten groeien

Eyeliner

De eyeliner is een onderdeel dat terug komt tijdens deze dag. Het wordt gezien als een uitdagende behandeling, tot dat je de exacte tips en tools krijgt om deze op de juiste manier te pigmenteren en dit perfect onder de knie te krijgen.

Dit is wat je gaat leren:

Wenkbrauwen

Natuurlijk behandelen we deze dag de wenkbrauwen. Iedere techniek en manier van pigmenteren komt hier aanbod. 

Dit is wat je gaat leren:

Vaardigheden

De juiste PMU vaardigheden zijn te leren. Het is de juiste technieken leren en toepassen. Ik zal mijn 25 jaar ervaring en technieken met jou delen die werken, zodat jij snel de resultaten kunt behalen die jij voor ogen hebt.

Dit is wat je gaat leren:

Pigmenten

Naast de juiste vaardigheden en strategieën heb je de juiste pigment combinaties toe te passen, om iedere behandeling als een succes te maken.

Dit is wat je gaat leren:

Groei en excelleer als PMU Artist met technieken die vandaag de dag werken!

Je leert hoe jij:

Wanneer ben je er klaar voor?

Kan ik dat wel? Wie ben ik nu om meer succes en inkomen te willen? Verdien ik dat wel? Grote kans dat ook jij dit stemmetje in je achterhoofd hoort. Geen zorgen, je bent niet de enige. Sterker nog, vrijwel iedereen ervaart dit in meer of mindere mate. De vraag is: luister je ernaar?
Wanneer je luistert naar dit stemmetje blijf je jezelf klein houden en leven vanuit angst. Luister je niet naar dit stemmetje, dan ervaar je meer vrijheid om zelf te bepalen hoe jouw leven eruitziet. De transformatie die je doorloopt tijdens de PMU Master vormt jouw persoonlijke groei als PMU specialist.

“De enige voorwaarde is dat je hongerig bent om te groeien en bereid bent om aan de slag te gaan.”

Wat zeggen schoonheidssalons

Wat zeggen cursisten over Angelica?

Waar & wanneer kan jij genieten van deze opleiding?

De PMU Master Opleiding wordt gegeven in Valencia. Deze dag is in een schoonheidssalon waar de ruimte perfect is voor het geven van deze opleiding. De datum is in overleg, zodat je de ruimte hebt om hier aanwezig te kunnen zijn. De tijd zal zijn van 10.00 tot 18.00 met een uurtje pauze tussendoor.

Je leert wat jij nodig hebt

Het kan zijn dat je al een onderdeel heel goed onder de knie hebt en graag wat meer tijd wilt steken in een ander onderdeel van de permanente make-up. Dan kunnen we hier extra aandacht aan besteden, zodat jij ook echt alles uit deze dag haalt. Je zult opmerken dat je met een rugtas vol aan nieuwe tools, informatie en motivatie weer door kan gaan!

éénmalige betaling

€1.500

€997

Totaalpakket (Bonussen)

De PMU Master opleiding biedt meer dan genoeg om je behandelingen positief te veranderen! Toch heb ik een aantal bonussen toegevoegd om dit aanbod extra speciaal te maken. Ontdek onderstaand de bonussen.

1 jaar lang persoonlijke coaching

Ken je dat gevoel dat je na een cursus in het diepe wordt gegooid en je er alleen voor staat? Dit wil ik koste wat het kost voorkomen. Daarom krijg je naast de praktijk dag, nog eens 1 jaar lang persoonlijke coaching. Tijdens dit jaar kun je me vragen stellen en je werk opsturen, zodat ik je de gouden tips kan geven voor jouw volgende behandelingen.

De Gehele Opname Van De Livedag

Deze dag zal geheel opgenomen worden, zodat jij dit altijd op je gemak kunt terug bekijken en luisteren. Dit geeft je een houdt vast. Je krijgt deze direct opgestuurd en merk op dat je hier nog veel uit kunt halen.

Basis Theorie Lesboek

Bij aanmelding ontvang je het theorie lesboek van Team Estetica, zodat je alles nog eens op je gemak kunt doornemen. Alle theorie kun je hierin terugvinden. Dit geeft een extra steun in de rug en hierdoor heb je alle theoretische informatie over de permanente make-up bij de hand.

Live Meeloop Dag

Neem een kijkje bij mij achter de schermen. Ik nodig je een dag uit om met mij mee te kijken. We spreken samen een datum af en op deze datum kom je naar de salon waar ik op dat moment werk. Je krijgt alle inzichten hoe ik te werk ga en ontdek dat je tijdens deze dag weer veel kunt bijleren.

Officiële Certificering

De PMU Master heeft al talloze succesverhalen opgeleverd en heeft een uitstekende reputatie opgebouwd als het om resultaten gaat.

Als onderdeel van deze opleiding ontvang je ook een officieel certificaat. Het laat zien dat je over kennis en vaardigheden beschikt.

Veel gestelde vragen

Heb je een vraag over de cursus? Bekijk de veelgestelde vragen en antwoorden hieronder.

Wat moet ik deze dag meenemen?

• Model
• Machine
• Pigmenten
• Naalden
(Je kunt ook met mijn materialen werken, dan hoef je het bovenstaande niet mee te nemen).

Moet ik een model meenemen?

Dit zal gaan in overleg. Ik kan een model regelen, maar je mag uiteraard zelf ook een model meenemen. Laat dit wel op tijd weten.

Ik heb al meerdere trainingen gevogld, wat maakt deze anders?

Ik begrijp deze vraag heel goed. Deze cursus is bijzonder omdat ik een openboek ben en daarbij deel ik al mijn ervaring van 25 jaar permanente make-up. Ik houd echt niets achter in de cursus.

Daarnaast behandelen we echt wat jij nodig hebt, zodat jij alles uit deze dag haalt! En er wordt echt 1 op 1 gewerkt, dus je hebt de volle 100% van mijn aandacht naar jou gericht.

Zit de accommodatie en vlucht inbegrepen?

Nee, dit zit niet bij de prijs inbegrepen. Je zult zelf een vlucht en accommodatie moeten regelen voor het verblijf in Valencia. Ik kan je natuurlijk tips geven hiervoor!

Wat voor support krijg ik?

Als bonus ontvang je 1 jaar lang persoonlijke coaching, waarin je vragen kunt stellen en je werk kunt laten zien, zodat ik je feedback kan geven.

Ik weet niet of je mij kunt helpen, kan ik contact opnemen?

Jazeker. Ik wil dat iedereen succes heeft met het zetten van permanente make-up. Laat me weten waar ik jou mee kan helpen. Stuur een mail naar hello@member.teamestetica.nl met jouw vragen. 

Heb jij nog vragen die niet beantwoord zijn? Stuur dan een mail naar hello@member.teamestetica.nl of bel (+31) 6 11 36 59 89

Plan vrijblijvend een adviesgesprek in om te kijken of dit bij jou past.

Adviesgesprek

Hi, ik wil je laten weten dat als je vragen hebt, je geheel vrijblijvend een adviesgesprek kunt aanvragen!