Online PMU Cursus

In 7 Stappen De Perfecte PMU Wenkbrauwen Behandeling ...Zonder Een Fortuin Uit Te Geven

Ik had gewild dat dit er 25 jaar geleden was

Stel je voor dat...

Werk samen met mij en ontdek de geheimen voor resultaat

 

Wat we gaan doen

Hoe gaan we het doen

Ik ga je dit leren door middel van een aantal DEMONSTRATIES & handige documenten

Ik zal je niet alleen precies vertellen wat je moet doen en hoe, je zult me ​​letterlijk een behandeling zien pigmenteren die geen nabehandeling nodigt heeft. Het is alsof we naast elkaar zitten en samen aan jouw behandelingen werken.

Ik zal je alles laten zien wat je moet weten. Inclusief wat je moet doen om de klant te laten ontspannen, welke naalden je moet gebruiken bij welke behandeling, opspantechnieken … alles.

Als je dit met mij doet, heb je aan het einde van deze 7 stappen de perfecte pmu behandeling zonder tientallen jaren ervaring.

Belangrijke disclaimer

Ik beloof je geen enkele geweldige resultaten. Evenmin maak of impliceer ik inkomstenclaims. Het is voor mij onmogelijk om dergelijke voorspellingen te doen, omdat ik jouw bedrijf, jouw werkwijze of jouw verkoopproces niet ken.

Wat ik je zonder aarzelen kan beloven, is dat je een geweldige leerervaring zult hebben als je over mijn schouder mee kijkt terwijl ik je leer hoe je een perfecte pmu wenkbrauwen behandeling kunt uitvoeren zonder tientallen jaren ervaring.

De vaardigheden die ik je ga leren, is iets dat je nooit ONTLEREN kunt.

En het is iets dat iedere pmu specialiste op de wereld wilt: de mogelijkheid om wenkbrauwen te pigmenteren binnen 45 minuten, en 90% zonder nabehandelingen.

De vaardigheden die je hier leert, kunnen je NIET worden ontnomen. Je zult deze kennis voor altijd hebben. 

Startdatum en schema

Je kunt direct aan de slag met de 7 stappen.

Zodra je je registreert, ontvang je een mailtje met de link om direct aan de slag te gaan.

Je hebt mij en mijn hele team die je bij iedere stap ondersteunen.

De toegang verloopt nooit, dus je kunt ze op elk moment bekijken.

De Kosten

De kosten van deze uitgebreide 7 stappen training bedraagt slechts €94. Dit is een éénmalige vergoeding en er worden nooit meer kosten in rekening gebracht.

Dat is een kleine investering voor de 7 STAPPEN WENKBRAUWEN CURSUS die je precies laat zien hoe je een perfecte pmu wenkbrauwen behandeling kunt uitvoeren zonder tientallen jaren ervaring.

Simpel gezegd, je leert alles wat je moet weten.

En de reden voor de lage prijs is simpel: deze is zo laag geprijsd om jou te helpen met succesvolle pmu behandelingen. Ik wil dat jij SUCCES behaald.

En ik dacht dat deze training een geweldige manier is om “mijn beste beentje voor te zetten” door jou te helpen.

Hoe dan ook, als je wilt leren hoe je in 7 stappen de perfecte pmu wenkbrauwen behandeling uitvoert zonder tientallen jaren ervaring en zonder een fortuin uit te geven, dan is dit absoluut de juiste keuze.

SCHRIJF NU IN - BLIJF NIET ACHTER

Dit is een ongelooflijke kans voor jou om jouw permanente make-up vaardigheden te verbeteren en je behandeling een enorme boost te geven.

En het is een geweldig koopje.

SCHRIJF NU IN. BLIJF NIET ACHTER.

Voor & Na foto's Wenkbrauwen

Wat zeggen cursisten over Angelica?

Veel gestelde vragen

Wanneer kan ik starten?

Als je aanmeld kun je direct starten. Na de aanmelding ontvangt je direct een mailtje om in te loggen.

Hoelang heb ik toegang tot dit programma?

Je hebt lifetime toegang tot de cursus die jij hebt aangekocht.

Kan ik deze masterclass makkelijk volgen?

Deze masterlcass is eenvoudig te volgen en hier heb je geen extra technische kennis voor nodig. Alles is duidelijk. Mochten er toch nog vragen zijn, dan kun je contact opnemen via: hello@member.teamestetica.nl

Ik heb al een pigmenteer apparaat, kan ik daarmee werken?

Jazeker, dat werkt in je voordeel, omdat de meest praktijkgerichte behandelingen met een apparaat zijn. Je werkt al met je eigen apparaat en je hebt de basis al onder de knie. Dat mag een pigmenteerpen zijn of een rotary apparaat. Op die manier kan je aan de slag om de technieken toe te passen.

Ik doe al een aantal jaren permanente make-up, is dit dan ook voor mij geschikt?

Jazeker, jij hebt al kennis in huis. Naar mijn mening zijn we nooit uitgeleerd. Permanente make-up zetten bij je klanten is het mooiste wat er is. Als jij jezelf naar een steeds hoger niveau kan tillen, straal je dit uit naar je klant. Wat heb jij nog nodig? Waar kan ik je mee helpen? Laat me het weten via hello@member.teamestetica.nl

Ik heb al meerdere training gevogld, wat maakt deze anders?

Ik begrijp deze vraag heel goed. Deze cursus is bijzonder, omdat je het lesmateriaal altijd kunt bekijken waar, wanneer en hoevaak jij dat wilt. Daarbij ben ik een openboek en deel ik al mijn ervaring van 25 jaar permanente make-up.

Ik houd echt niets achter in de cursus. Je zult exact zien wat ik bij iedere behandeling doe.

Ik heb de gratis training van jou bekeken, wat kan nog uit deze training halen?

Wat ik heb gedeeld in de gratis training, is niets vergeleken met de online pmu cursus. Ik heb 2 jaar lang veel behandelingen laten filmen en daarbij spreek ik een audio in met alles dat ik doe. Ik leg alles stap voor stap uit. Het is net alsof je over mijn schouder mee kijkt.

Ik weet niet of je mij kunt helpen, kan ik contact opnemen?

Jazeker. Ik wil dat iedereen succes heeft met het zetten van permanente make-up. Laat me weten waar ik jou mee kan helpen. Stuur een mail naar hello@member.teamestetica.nl of stuur een appje naar +31 6 11 36 59 89. 

Heb jij nog vragen die niet beantwoord zijn? Stuur dan een mail naar hello@member.teamestetica.nl of bel (+31) 6 11 36 59 89

Start Nu Met De Online PMU Cursus

TEAM ESTETICA

©2021 Team Estetica

PSSST...

Ik geef je ook de gehele lijst van de pigmenten die ik gebruik

PSSST...

Ik geef je ook de gehele lijst van de pigmenten die ik gebruik