Welkom in het member gedeelte van Team Estetica. Onderstaand staan alle onderdelen waar je toegang tot kunt krijgen (mits deze zijn aangekocht). Klik op de titel/afbeelding om de module te bekijken!

Online PMU Cursus

De online PMU Cursus is mijn master cursus met 8 uur aan video's van mijn behandelingen, uitleg en veel meer. Met deze cursus master jij iedere pmu behandeling in de toekomst.

Kleurenleer

Kleurenleer Cursus zijn video's + lesboek over kleuren. Veel pmu specialisten lopen tegen het probleem aan om de juiste kleurkeuze te maken. Met deze cursus maak jij de juiste kleurkeuze voor iedere klant.

Opname PMU Live Lesdag

Ik heb een live lesdag gegeven en deze in zijn geheel laten filmen. Je hoort alle uitleg, tips & trucs om jouw pmu behandelingen naar een "NEXT LEVEL" te krijgen

De Recepten Voor Het Mengen Van Pigmenten

Dit is HET Bestand dat je nodig hebt om precies te weten welk pigment je nodig hebt voor jouw klanten. In de afgelopen 25 jaar heb ik veel verschillende combinaties van pigmenten gemaakt en uiteindelijk ben ik tot deze lijst gekomen.

PMU Starter Cursus

De perfecte manier om alvast aan de slag te gaan met lijnen en om te oefenen! Het bevat een lesboek en meerdere video's met uitleg.

Theorie Lesboek

Dit lesboek omvat alle informatie over de permanente make-up. Het lesboek is 84 pagina's.