Online PMU Cursus

De PMU Blueprint

Ik heb een tijdje geleden de online cursus gevolg voor masterclass permanente make-up en heb er zo van genoten en veel van geleerd! De manier van werken en alle tips & tricks zijn subliem ,hele mooie resultaten bij mijn klanten! Ik raad deze academie zeker aan bij alle mensen die graag willen opstarten en/of nog meer willen bijscholen ivm PMU. Alles wordt netjes uitgelegd, en als je iets niet begrijpt of je hebt vragen helpen ze je met veel plezier . En je kan altijd terug kijken naar je cursus online als je iets niet zeker meer weet . Kortom , top team en Angelica is een schat van een persoon. Team Estetica is een TOPPER!
Nicky van Leeuwe
PMU Specialiste
5/5

Factuurgegevens

Je bestelling

Product Subtotaal
Online PMU Cursus  × 1 77.00
Subtotaal 77.00
btw 16.17
Totaal 93.17
  • Selecteer je bank

Je persoonlijke gegevens zullen worden gebruikt om je bestelling te verwerken, om je beleving op deze website te optimaliseren en voor andere doeleinden zoals beschreven in onze privacybeleid.

Yes! Voeg toe aan de bestelling
Eenmalige Aanbieding: Opname PMU Live Lesdag voor €27

Deze 2 uur durende opname van een pmu live lesdag biedt een unieke gelegenheid om je vaardigheden te verfijnen, je kennis uit te breiden en je zelfvertrouwen te vergroten. Deze opname zal je zeker inspireren en voorzien van de tools die je nodig hebt om je te onderscheiden in de wereld van permanente make-up.

Een paar maanden geleden begonnen met de online training voor PMU van Team Esthetica. Geen moment spijt van gehad! Na een aantal echte opleidingen in de praktijk te hebben gevolgd miste ik soms toch nog de juiste tools om in de praktijk perfecte wenkbrauwen en eyeliner te kunnen zetten. Met de training én persoonlijke begeleiding van Angelica hebben mijn behandelingen echt een BOOST gekregen! Veel mooiere resultaten door de handige tutorials en duidelijk naslagwerk, wat ik bij andere opleidingen miste. En het is SUPER handig om toegang tot alles op elk moment in de online leeromgeving te hebben. Het heeft mij echt verder geholpen & veel blije klanten bezorgd. Bedankt Angelica je bent een topper💗🌸🌞
Celine Verschuure
PMU Specialiste
Eindelijk , eindelijk een cursus naar mijn hart . Eerst was ik er septisch over “weer een cursus en weer een teleurstelling “ maar iets kon me niet weerhouden om het toch te doen . Na jaren PMU en vele cursussen wou ik geen nieuwe teleurstelling dat ik niets zou bijleren . Maar wouw wat een ervaring , ik weet nu eindelijk dat : welke naald voor welk werk dient, hoe je de naald moet houden , hoe je de kleur pigmenten opneemt enz . Ik werk veel sneller nu en voel me zoveel zekerder met wat ik doe . Dus Angelica ik kan je niet genoeg bedanken om je ervaringen met me te delen . En daarvoor dank 🙏 groetjes Karin
Karin Nobels
PMU Specialiste

Team Estetica – KvK 78534623