Wil jij deelnemer zijn van deze exclusieve PMU Livedag? - dit is voor startende PMU specialisten die snel resultaat willen.

Neem deel aan de livedag, 3 maanden lang feedback + een extra meeloopdag voor maar €1,497

Factuurgegevens

Je bestelling

Product Subtotaal
Livedag Starter  × 1 1,497.00
Subtotaal 1,497.00
btw 314.37
Totaal 1,811.37
  • Selecteer je bank

Je persoonlijke gegevens zullen worden gebruikt om je bestelling te verwerken, om je beleving op deze website te optimaliseren en voor andere doeleinden zoals beschreven in onze privacybeleid.

Yes! Voeg toe aan de bestelling
Eenmalige Aanbieding: Opname PMU Live Lesdag voor €27

Deze 2 uur durende opname van een pmu live lesdag biedt een unieke gelegenheid om je vaardigheden te verfijnen, je kennis uit te breiden en je zelfvertrouwen te vergroten. Deze opname zal je zeker inspireren en voorzien van de tools die je nodig hebt om je te onderscheiden in de wereld van permanente make-up.

dit is wat je krijgt

Plus deze bonussen

Voor jou maar €1,497

Let op: vol = vol. Er is maar plaats voor 4 personen. Dit is een exclusieve PMU Live dag.

PMU Livedag

LIVE Praktijkdag is een Praktisch en diepgaande implementatiedag. Tijdens deze dag doe jij PMU behandelingen en krijg je direct feedback op jouw werk.

Je hebt een eigen cabine waar je dus alleen bent met jouw model. Ik sta erbij, zodat wij 1 op 1 kunnen werken. Deze dag is exclusief en dus is er maar plek voor 4 personen. Ik wil echt 1 op 1 aan de slag!

Dit is de perfecte dag om door je mentor gecoacht te worden

Om jouw PMU behandelingen perfect uit te voeren, heb je de JUISTE mentor en feedback nodig

Pigmenten

Hoe je de juiste pigment kleur gebruikt bij de verschillende ondertonen van de huid.

Community

Je krijgt toegang tot een exclusieve groep waar je vragen kunt stellen en waarbij ik extra tips & geheimen weggeef.

Meeloopdag

Tijdens de meeloopdag neem ik je mee in mijn werkdag en kijk jij over mijn schouder heen tijdens de PMU behandelingen

Theorie Lesboek

Alle theorie over de permanente make-up.

Waar en wanneer is deze dag?

De Livedag wordt gehouden in de schoonheidssalon O’vita.

Datum: zaterdag 10 oktober 2020

De salon is GGD gekeurd en heeft 4 cabines.

angelica de brouwer

Ik ben Angelica de Brouwer. 25 jaar geleden brak er voor mij een crisis aan. Het was een onzekere periode zonder inkomen, geen baan en twee kleine kinderen om alleen op te voeden.

Hoe ga ik zelf verantwoordelijkheid nemen, zorgen voor inkomen, het liefst ook nog doen wat ik het allerleukste vind, het was tijd voor een plan!

25 jaar later heb ik een schatkist vol met waarde die ik in deze online opleiding stap voor stap met jou ga delen. Je krijgt alle technieken, geheimen en stappen voor een succesvolle behandeling.

Daarbij heb ik een 2-jarige opleiding gedaan bij Mieke Petiet (visagie). Alle kennis van deze opleiding zit ook nog eens verwerkt in deze Masterclass.

Dit is de tijd om jouw vaardigheden ontwikkelen!

Wat zeggen schoonheidssalons over Angelica?

Wat zeggen de studenten over Angelica?

Toen ik de advertentie van Angelica voor Project Online PMU voorbij zag komen heb ik even getwijfeld. Maanden niet kunnen werken, geen inkomen dus investeren was best een beetje eng. Na eerdere ervaringen met andere trainingen was ik sceptisch maar ik heb de training toch gekocht en wat ben ik blij. Eindelijk een training waarbij je ook echt waarde krijgt en geen loze praatjes. Gisteren een coachingsgesprek gehad (inclusief bij de training) en ik kon al mijn vragen stellen en Angelica gaf mij nuttige tips. Als je je techniek wilt verbeteren, moeite hebt met de retentie van pigment of vragen hebt over materialen etc., investeer dit bedrag, ik kan het van harte aanbevelen!
Petra Timmerman
Toen ik de online cursus PMU voorbij zag komen op Facebook heb ik me direct aangemeld. Het is voor mij een uitkomst. Ik kan wanneer ik wil en tijd heb (en dat is best een uitdaging met een salon en gezin) en in eigen tempo ermee aan de slag. Ik ken Angelica al jaren en weet dat ze heel goed en vakbekwaam is. De cursus is heel leerzaam en omdat alles met foto's en video's wordt uitgelegd, kun je gelijktijdig mee oefenen. Super is dat!! En wat ook zo goed is: je kan haar alles vragen waar je nog tegenaan loopt (En je krijgt nog antwoord ook). Ik ben in ieder geval heel enthousiast en raad het dan ook iedereen aan, die net als ik vind dat je nooit bent uitgeleerd.
Joke Snepvangers

Wat zeggen klanten over Angelica?

Veel gestelde vragen

Heb je een vraag over de cursus? Bekijk de veelgestelde vragen en antwoorden hieronder

Wat moet ik deze dag meenemen?

• Model
• Machine
• Pigmenten
• Naalden (7 rond, 9 rond, 7 flat & 9 magnum)
• Tissues
• Podior 80%
• Handdesinfectie
• Huiddesinfectie
• Cupjes
• Vaseline
• Wattestaafjes
• Potloden
• Watteschijfjes
• Verdoving
• Handschoenen
• Plastic sleeves (om je machine in te pakken)
• Unicura
• Dental bibs
• (En alles wat je nog extra wilt meenemen)

Moet ik een model meenemen?

Ja, je hebt tijdens deze dag een model (maximaal 1 model) nodig om een behandeling te doen voor eyeliner, wenkbrauwen en/of lippen.

Wat voor support krijg ik?

3 maanden lang feedback. Ken je dat gevoel dat je na een cursus in het diepe wordt gegooid en je er alleen voor staat? Dit wil ik koste wat het kost voorkomen. Daarom krijg je naast de praktijk dag nog eens 3 maanden lang feedback van mij.

Ik weet niet of je mij kunt helpen, kan ik contact opnemen?

Jazeker. Ik wil dat iedereen succes heeft met het zetten van permanente make-up. Laat me weten waar ik jou mee kan helpen. Stuur een mail naar hello@member.teamestetica.nl met jouw vragen. 

Heb jij nog vragen die niet beantwoord zijn? Stuur dan een mail naar hello@member.teamestetica.nl of bel (+31) 6 11 36 59 89

DISCLAIMER: Ik geloof niet in “rijk worden” -programma’s – alleen in hard werken, waarde toevoegen en anderen dienen met consistentie. Mijn trainingen zijn bedoeld om je te helpen in het ontwikkelen op het gebied van permanente make-up. Mijn programma’s vergen veel werk en discipline, net als elk waardevol streven of professionele permanente educatieprogramma’s. Zoals wettelijk bepaald, kan ik geen garanties geven over jouw vermogen om resultaten te behalen of geld te verdienen met mijn ideeën, informatie, tools of strategieën. Jouw resultaten zijn volledige gekoppeld aan jouw inzet. Ik wil je helpen door de tools, richting, strategieën en technieken te geven. Je moet weten dat alle producten en diensten van mijn bedrijf alleen voor educatieve en informatieve doeleinden zijn. Niets op deze pagina, mijn websites of mijn inhoud is een belofte of garantie van resultaten of toekomstige inkomsten, en ik bied geen juridisch, medisch, fiscaal of ander professioneel advies.

Hi, mocht er iets niet duidelijk zijn, neem dan contact op